nieuws
Vis bestellen voor de kerst
13 December 2013
Het is ook dit jaar weer mogelijk om vis te bestellen voor de kerst. Zie de bijgevoegde bestellijst. Er staat een klein foutje op, de gepelde garnalen zijn aangeland in Lauwersoog en gepeld door Telson in Leens. Wél vrij van benzoëzuur.
Bestellijst Kerst 2013
deze prijzen gelden bij bestelling vóór 19 dec
Dit jaar hebben we ook heerlijke garnalentaarten, muffins met gerookte vis en soepen en bouillons uit de keuken van proeflokaal 'tAiland.
Tip: Maak een lekker kerstmaal met minder dure vis zoals schol, tongschar etc. Die kunt u ook bestellen. De prijs is afhankelijk van afslagprijzen maar zeker veel voordeliger dan de typische kerstvis die in deze periode veel duurder is dan normaal. |
|||
|
|||
Soort |
Aanbiedingsvorm |
Herkomst |
Prijs |
Vis/garnalenbouillon |
Geconcentreerd, in glazen pot |
Keuken 'tAiland |
€ 2,50 / 300cc |
Taartpunten, muffins |
Rijk gevuld met goede vis |
Keuken 'tAiland |
€ 3,50 per stuk |
Garnalenkroket |
Lunchkroket 50 gr, diepvries |
WR 212, Waddengoud |
€ 10,00 / 8 stuks |
Zeebaars |
Diepvries filet |
TS 31, Waddengoud |
€ 3,20 / 100 gr |
Kokkels, verwaterd |
Rauw, levend, handgevist |
Waddenzee |
€ 9,00 / kg |
Snoekbaars |
Heel, vers |
Zuiderzeezilver / WG |
€ 25,00 / kg |
Snoekbaars |
Filet, vers |
Zuiderzeezilver / WG |
€ 4,50 / 100 gr |
Gepelde garnalen |
Aan boord gekookt, gepeld |
Telson, Leens, GG |
€ 4,00 / 100 gr |
Heilbot |
Superdikke stukken filet! |
Noorwegen |
€ 5,00 / 100 gr |
Zeetong, super |
Gestript, diepvries |
Noordzee |
€ 32 / kg |
Griet |
Dikke filet |
Noordzee |
€ 4,00 /100 gr |
Pijlinktvis |
Vuil, heel |
WR19, Noordzee. |
€ 15,00 / kg |
Langoustines |
Heel |
WR 19, Noordzee |
€ 19,00 / kg |
Ongepelde garnalen |
Aan boord gekookt |
Waddenzee |
€ 9,00 / kg |
Haring |
Maatjes, handschoon |
Wiron, Noordzee, MSC |
€ 21 / 12 stuks |
Geelvin tonijn |
Verse filet |
Filippijnen kustvissers |
€ 4,20 / 100 gr |
Wilde zalm |
Filet (red sockeye) |
Alaska, MSC |
€ 3,00 / 100 gr |
Gerookte wilde zalm |
Koud gerookt, plakjes |
Alaska, MSC, Steur |
€ 5,50 / 100 gr |
Gerookte wilde zalm |
Handgerookte filet |
Alaska, MSC, Hans Kaij |
€ 5,50 / 100 gr |
Kabeljauw |
Filet, vers |
Noordzee, twinrig |
€ 2,50 / 100 gr |
Mosselen, klein |
Rauw, levend, Wadbodem |
Premium, Zeeland |
€ 10,00 / 2kg |
Mosselen, groot |
Rauw, levend, Wadbodem |
Premium, Zeeland |
€ 15,00 / 2kg |
Gedoken coquilles |
Rauw, levend, handgedoken |
Noorwegen |
€ 16,00 / kg |
Scheermessen |
Rauw, levend, handgedoken |
Schotland |
€ 20,00 / kg |
Sardines |
Dubbelfilets |
Bretagne |
€ 19,00 / kg |
Waddenoester |
Wildgeraapt, levend, mand |
TS 31, Waddenzee |
€ 5,00 / 6 st |
Platte oester nr 4 |
Vers, los, bodemcultuur |
Zeeland, gekweekt |
5 voor € 12,50 |
Gillardeau |
Vers, los, bodemcultuur |
Marennes, gekweekt |
5 voor €12,50 |
Umami oester |
Vers, los, bodemcultuur |
Frankrijk, gekweekt |
6 voor € 12,- |
Royale van Hervé |
Vers, los, bodemcultuur |
Marennes, gekweekt |
6 voor € 12,- |
Bestellingen via info@goedevissers.nl, ophalen op de markt of bij proeflokaal 'tAiland
Utrecht: vrijdag 19 december op het Vredenburgplein
Amsterdam: zaterdag 20 december op de Noordermarkt
Lauwersoog: 19, 20 en 21 december, proeflokaal 'tAiland, Haven 49A, Lauwersoog