De visoogst is afhankelijk van het seizoen en de vangsten. Het assortiment bestaat onder andere uit verse Hollandse garnalen, harder, kabeljauw, spiering, strandkrabben, tong, wolhandkrab, zeebaars, oesters en de zeegroenten lamsoor en zeekraal. Klik op de foto om te lezen hoe zij leven in en rondom de zee.
-
Garnalen
De smaak is een beetje zoetig en heel lekker. Een delicatesse.
-
Harder
De visgrond bepaald de smaak door wat de vis eet.
-
Japanse oester (Waddenoester)
De smaak is ziltig van de zee en zacht.
-
Kabeljauw
Het vlees is zacht en sappig. Is los van structuur na bereiding.
-
Lamsoor
Heeft een zilte, iets kruidige smaak. De wilde variant is mals en sappig.
-
Langoustines
Hebben een heerlijk zoetige kreeftsmaak.
-
Spiering
Vaak gefrituurd en de kleintjes worden met kop en al gegeten.
-
Strandkrab
Leent zich goed als basis voor soepen en sauzen.
-
Tong
Is stevig en tegelijkertijd zacht en sappig. Gaar is de smaak romig.
-
Wolhandkrab
Gestoomd komt de unieke smaak en geur het beste tot zijn recht.
-
Zeebaars
De smaak is zoetig en mild. Stevig met een fijne structuur.